Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Check Point 6100

4. maj 2023 - 19:00 - 21:30

Gratis

Haderslev Kommune er en forsvarskommune, med mange ansatte hos Beredskabsstyrelsen, Flyvevåbnet, Hæren og Hjemmeværnet. Ved Check Point 6100 kan du høre deres hverdag og se deres udstyr.

Hvis du drømmer om at komme helt tæt på en F16, så gør Fighter Wing Skrydstrup dine drømme til virkelighed. når der ”lander” en F16 på Gravene. En unik mulighed for dig, der interesserer sig for fly, og for dig, der går rundt med en flymekaniker- eller pilotdrøm i maven.

Du kan også opleve:

  • Beredskabsstyrelsen viser en af deres enorme brandbiler på hele 15 meter, en speciel brandbil til slukning af skovbrande samt en masse andet redningsudstyr.
  • Slesvigske Fodregiment viser materiel, som den Lette Infanteribataljon er udstyret med. Der er også smagsprøver på de nye feltrationer. Du kan også se et specielt NATO-køretøj, der via satellit skaber en kommunikationsplatform, som sikrer, forbindelse mellem de udsendte enheder og baglandet.
  • Hjemmeværnet viser et af deres specialbyggede køretøjer, der kan bruges, når der skal fjernes sprængstoffer.
  • KFUMS Soldaterhjem kører ”KUFFEN” frem. En mobil kiosk som kan forsøde soldaterlivet helt ude i felten eller til Check Point 6100 på Gravene
  • Haderslev Kommunes bosætningskonsulent er også at finde på pladsen. Her kan du få en snak om de mange fordele, der er ved at bosætte sig i Haderslev Kommune.

Børn- og børnefamilier kan tage en tidrejse til Haderslev i besættelsestiden, med spændende fortællinger på historiske steder under besættelsen.

Musikalsk underholdning står Sønderborg Pipes And Drums og Vojens Brassband for. Skøtts Kaffebar er klar med varme drikke og Finn Pølsehus tænder op i pølsegrillen

Detaljer

Dato:
4. maj 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Pris:
Gratis

Sted

Gravene
Gravene
Haderslev, Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Haderslev Lysfest
Telefon:
40206302
E-mail:
lysfest@haderslev.dk